top of page

Ansökan

Nu söker vi utställare till tredje upplagan av Djurisk Designmarknad, som kommer arrangeras på Tredje Långgatan 13 i Göteborg den 29–30 oktober 2022. Ansökan är öppen till och med 12 september, men vi kommer att tillsätta platserna löpande under ansökningsperioden – så vänta inte för länge med att söka!

Vem är du?
Innan du börjar fylla i formuläret, läs under "Vem får var med?" här för att se om det är dig vi söker.

Info om de olika platserna
Standardplats – I stora salen. Du får ett bord (150x70cm–180x70cm) samt en stol eller pall.

Standardplats med vägg – I stora salen. Du får ett bord (150
x70cm–180x70cm), en stol eller pall samt tillgång till vägg (vanlig vägg eller skärmvägg) bakom dig som du får utnyttja för skyltning.

Delat rum i korridor – du och en eller två andra utställare delar på ett rum om ca 12 kvm, däri får du tillgång till bord (150
x70cm–180x70cm) , en stol eller pall och möjlighet att skylta på väggar. Korridoren ligger i anslutning till den stora salen och i den finns sammanlagt 4 rum (11 platser). 

Liten butik – Eget rum med glasväggar ut mot stora salen för 1–2 utställare. 1–2 bord + stol/ar eller pall/ar ingår, men du/ni möblerar som önskas. Det finns 2 små butiker. Den totala ytan för vardera butik är ca 10 kvm. Ange i ansökan vem du vill dela butiken med, om du önskar dela.

Stor butik – Eget rum med glasväggar ut mot stora salen, för 1–4 utställare. Bord + stolar/pallar ingår enligt önskemål (max 4). Det finns endast en stor butik om 17,5 kvm. Ange i ansökan vem du vill dela butiken med, om du önskar dela.

OBS: info om vad "väggplats" innebär: Vid vissa väggplatser går det endast att hänga upp prints och posters med nålar/härftmassa. Vid vissa väggplatser finns ett galler monterat, som går bra att hänga prints, posters och andra produkter i. Och vid vissa väggplatser har du tillgång till en egen skärmvägg (mått ej klart ännu). 


Tillgänglighet
Lokalen ligger en trappa upp och nås enbart via trappa (hiss finns tyvärr ej).
​​
Välj typ av plats – förstahandsval
Välj ditt andrahandsval

Villkor: Som utställare skall du skänka 10% av din vinst till valfri djurskyddsorganisation samt vara verksam inom Sveriges gränser.

På fredagen 28 oktober har vi en kickoff/afterwork i lokalen (för utställare). Det kommer kosta ca 200:- och då ingår något att dricka + tilltugg. Är du intresserad av att delta?

Tack för din ansökan!

Det går inte längre att skicka in det här formuläret.

fisk_höger_rosa_edited.png

Sista ansökningsdag: 12 september
– Ansökningar behandlas löpande

bottom of page